Seven Seas Grandeur bouwbegin

Regent Seven Seas Cruises is begonnen met de bouw van Seven Seas Grandeur, waarbij de staalsnijceremonie van het schip op 2 november 2021 heeft plaatsgevonden op de Fincantieri-scheepswerf in Ancona, Italië.

“Seven Seas Grandeur zal een hoogtepunt zijn van Regent’s rijke geschiedenis van het bieden van veeleisende reizigers ongeëvenaarde ervaringen met alle denkbare luxe inbegrepen, en een wereldwijde, meeslepende verkenning”, aldus Jason Montague, president en chief executive officer van Regent Seven Seas Cruises. “We zijn verheugd om opnieuw in handen te zijn van de getalenteerde ingenieurs van Fincantieri, die een schip zullen produceren met een verfijnde stijl, weergaloze elegantie en adembenemende schoonheid.”

Het schip met 750 gasten zal eind 2023 in de vaart komen.

Het is het zusterschip van de Seven Seas Explorer (2016) en de

Seven Seas Splendor  (2020)

Montague voegde toe: “We zijn onlangs weer begonnen met de operaties met het heropeningsseizoen van ons nieuwste schip, Seven Seas Splendor, en onze ongelooflijke reis gaat verder met deze mijlpaal wanneer we beginnen met de bouw van Seven Seas Grandeur. Over twee jaar verwelkomen we de zesde schip naar ’s werelds meest luxueuze vloot, die ons erfgoed van perfectie zal illustreren met ongeëvenaarde ruimte, ongeëvenaarde service, uitzonderlijke keuken en transformerende ervaringen die beginnen op het moment dat u aan boord stapt.”