Celebrity Edge op Sea trials

Celebrity Edge zal een aantal dagen op zee doorbrengen, terwijl belangrijke tests worden uitgevoerd tijdens de Sea trials voor de Franse kust, voordat ze terugkeren naar de scheepswerf Chantiers de l’Atlantique. Het schip is nu te volgen

Celebrity Edge biedt cruises aan naar de Oost- en West-Caribische eilanden tijdens haar inaugureseizoen. Het nieuwe schip zal vele innovatieve functies en een aantal primeurs in de sector bevatten.

Celebrity Edge wordt gevolgd door nog een schip uit de drie Edge-klasse. De tweede Celebrity Apex zal naar verwachting in het voorjaar van 2020 worden opgeleverd. De derde en vierde nog zonder naam schepen zullen ook worden gebouwd op de scheepswerf Chantiers de l’Atlantique en zullen naar verwachting in 2021 en 2022 worden opgeleverd.