Celebrity Millennium terug in de vaart

Celebrity Millennium is na en droogdok beurt van 500 miljoen weer in de vaart. Bij de droogdok beurt heeft het schip de Celebrity Revolution ondergaan. Het schip is in 2000 gebouwde schip heeft nu de kleuren en stijl van de nieuwe Celebrity Edge.

Toen de Celebrity EDGE in de vaart kwam, had dit schip en grootte blauwe romp, de Solstice klasse was compleet wit en de Millenium klasse had twee blauwe strepen.

De Celebrity Revolution zal dit weer in evenwicht brengen.

Bij het opnieuw ontwerpen van de accommodaties werkte Celebrity samen met het gastvrijheidontwerp bureau Hirsch Bedner Associates (HBA) om staterooms om te zetten in ‘ moderne luxe’.

Alle passagiershutten hebben nu een nieuw ontwerp, beschreven als de beste boetiekhotels ter wereld. Ze zullen ook worden uitgerust met Celebrity’s eXhale-beddengoed met kasjmiermatrassen, RFID-vergrendelingen, Xcelerate en Bluetooth-mogelijkheden.

De culinaire kant is ook aangepakt. Het Qsine (restaurant) werd toegevoegd aan de hele vloot en volledig gerenoveerd, en biedt nu de virtuele Le Petit Chef-ervaring van het merk, gecreëerd door Skullmapping en exclusief gepresenteerd door TableMation voor Celebrity. Oceanview Café is opnieuw ontworpen met een open, luchtig, op de markt geïnspireerd ontwerp, terwijl de hoofdrestaurants opnieuw werden ingericht, met nieuwe texturen en nieuwe afwerkingen.

Uitbreiding van de nieuwe SEA Thermal Suite; nieuwe winkelervaringen met naammerken en designerproducten; verhoogde bars en lounges, waaronder de onlangs opnieuw ontworpen Passport Bar en een uitbreiding van het Gastrobar-concept van Celebrity, waar meer dan 40 ambachtelijke bieren, cocktails en comfortvoedsel worden geserveerd; en meer upgrades naar publieke locaties in elk schip, inclusief The Hideaway, Team Earth, The Library.

De hele vloot zal tot 2023 deze refit ondergaan.