Princess Trio Feest

Gisteren is bij Fincantieri  in Monfalcone drie keer feest gevierd

Sky Princess werd te water gelaten

De Kiel van de Enchanted Princess werd in het droogdok gelaten

En het laatste schip (nog zonder naam), is de bouw ervan begonnen.

Princess Cruises heeft met de term ‘Love Boat’ op Valentijnsdag gebruikt gemaaktvoor drie mijlpalen op de scheepswerf van de drie schepen Sky Princess, Enchanted Princess en een derde schip – die allemaal de nieuwe Ocean Medallion-technologie zullen hebben.

Hoogtepunten van Sky Princess zijn de Sky Suites met twee Suites, die beschikken over wat de lijn de grootste balkon,s op zee noemt (op 1.012 en 947 vierkante meter, afhankelijk van aan welke kant van het schip u staat). Het schip heeft ook Medallion Net highspeed internet dat moet wedijveren met de service die je op het land vindt, meer cabana’s bij het Sanctuary voor volwassenen, meer dan 25 restaurants en bars, een nieuwe jazzlounge Take Five en de grootste thermische suite van de lijn. De doop staat gepland op 3 december 2019.

2 comments