MSC Poesia en MSC Orchestra ongeluk

Vandaag heeft in de haven van Buenos Aires en botsing plaatshevonden van de MSC Poesia en de haven verlatende MSC Orchestra. De MSC Orchestra nam bij het verlaten van de haven de bocht te krap en schampte de boeg van de MSC Poesia. Daarbij heeft de MSC Orchestra het boegluik meegenomen.(zoals dat ook in de video te zien is) momenteel licht de MSC Orchestra in Punta del Este en de MSC Poesia nog steeds in Buenos Aires. Niemand schijnt gewond te zijn en de schade zal niet groter zijn dan en paar krassen.

2 comments

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s