Explorer Dream Boeg beschildering

Dream Cruises en Genting hebben de rompkunst onthuld voor de Explorer Dream, die momenteel tot april voor Star Cruises als SuperStar Virgo.

Het artwork op de romp van Explorer Dream gaat verder met het merk zeemeermin van de Genting Dream en World Dream.Gerelateerde afbeelding

Huang’s frisse, nieuwe kijk op de mythe van de zeemeermin ziet een zachtere, bijna impressionistische benadering van de afbeelding van deze iconische figuur en introduceert ook de droomachtige figuur van de eenhoorn om de geest van ontdekking en ontdekking verder te personifiëren, zei het bedrijf. .

Het artistieke verhaal van de nieuwe rompkunst vertelt het verhaal van een prachtige zeemeermin die ernaar verlangt om over de grenzen van de oceaan naar een rijk boven het water te reizen. Met de hulp van de zeegod, in de vorm van een majestueuze eenhoorn, is ze in staat om haar droom te verwezenlijken van het ontdekken van nieuwe landen en het ervaren van exotische culturen met behoud van haar onuitwisbare link naar de zeven zeeën.

Het schip zal in de lente en de zomer in Shanghai en Tianjin zijn gevestigd, voordat het overgaat naar de winter 2019-2020 naar Australië en Nieuw-Zeeland.