Costa Crociere past cruises alles schepen aan

Omdat nieuwe maatregelen voor het Coronavirus gisteravond door de Italiaanse regering zijn ingevoerd om de gezondheidstoestand in Italië te helpen verlichten, heeft Costa Crociere de route van haar schepen, die vóór 3 april Italiaanse havens aandoen, herzien.

“Als een Italiaans bedrijf en de enige cruise-exploitant die de Italiaanse vlag voert, zijn we verplicht om de voorschriften van de Italiaanse autoriteiten te waarborgen en na te leven. We helpen de gemeenschap bij deze buitengewone inspanning om de huidige noodsituatie het hoofd te bieden, ‘zei Neil Palomba, president van Costa Crociere.

De cruises die momenteel plaatsvinden, zullen alleen Italiaanse havens aandoen om gasten van boord te laten gaan en naar huis terug te keren, zonder excursies of nieuwe inschepen.

Het bedrijf zal alle gasten die getroffen zijn door deze wijzigingen onmiddellijk op de hoogte stellen en de volledige reissom terugbetalen.

Bescherming van de gezondheid en veiligheid van gasten en bemanning is een topprioriteit voor Costa Crociere. Aan boord van de Costa Crociere-schepen zijn de strenge hygiënenormen verder verhoogd om het hoogste niveau van hygiëne en veiligheid voor gasten en bemanning te garanderen. Sinds het begin van de Covid 19-noodsituatie heeft het bedrijf een strenge gezondheidscontrole voor gasten en bemanning ingevoerd bij het inschepen.

One comment