Ook cruises World Explorer afgezegd

Nicko Cruises heeft de World Explorer nog niet terug gegeven aan Quark Expeditions terug gegeven, of er is slecht nieuws. Nicko Cruises moet twee van zijn reizen met de World Explorer in april en mei 2020 annuleren.

De achtergrond van de reisannulering is het noodzakelijke herstelwerk aan de World Explorer, dat niet is genoemd. Dit is van invloed op de reizen van 12 tot 25 april 2020 van Rio de Janeiro en de reis van 25 april 2020 tot 3 mei 2020 van Tenerife naar Nice.

Nicko Cruises vergoedt de volledige reisprijs voor de geboekte gasten en geeft 50% korting op een nieuwe cruise van het huidige Nicko Cruises-programma.

De World Explorer is momenteel nog steeds in gebruik bij Quark Expeditions, maar komt zoals gepland in het voorjaar terug naar Europa en gaat van tevoren terug naar de scheepswerf. Het werk op de scheepswerf zal ook plaatsvinden in Portugal, waar de World Explorer werd gebouwd.