Verbouwing Carnival Radiance stilgelegd

De laatste renovatie van het cruiseschip dat moet worden opgeschort, betreft de grondige verbouwing van de Carnival Victory in Carnival Radiance.
Terwijl de COVID-19-situatie blijft escaleren, heeft Carnival Cruise Line het werk aan dit project opgeschort bij Navantia in Cadiz, Spanje, waar het droogdok aan de gang was. Carnival zei dat reisbeperkingen het op dit moment onmogelijk maken om arbeiders te beveiligen.

Eerder deze maand was het in 2000 gebouwde schip begonnen aan wat een 38-daagse boeg-tot-achtersteven rifit zou worden. Het project van $ 200 miljoen zou alle innovaties op het gebied van eten, drinken en entertainment toevoegen. Deze omvatten Guy’s Pig & Anchor Bar-B-Que Smokehouse gemaakt door Food Network-ster Guy Fieri, Cucina del Capitano Italiaans restaurant in familiestijl, Bonsai Sushi, Caribisch geïnspireerde RedFrog Pub en het eerste Big Chicken-restaurant op zee gemaakt door Carnival’s Chief Fun Officier Shaquille O’Neal.

Andere te transformeren ruimtes waren onder meer het waterpark, jeugdfaciliteiten, winkels, Cloud 9 Spa en een nieuwe Liquid Lounge, de thuisbasis van de hightech Playlist Productions-shows.

Vier Europa-afvaarten en trans-Atlantische oversteek zijn geannuleerd
Na de aanlegplaats zou Carnival Radiance eind april vier Europese afvaarten uitvoeren, gevolgd door een trans-Atlantische oversteek. Die cruises zijn geannuleerd.

De festiviteiten voor het hernoemen waren gepland in New York City op 24 juni.

Deze refit is ter vergelijken met die van de Carnival Sunrise.

One comment