Celebrity Apex opgelevert

In wat misschien wel de eerste virtuele levering van een cruiseschip is, accepteerde Celebrity Cruises het officiële bevel over de Celebrity Apex via een videoconferentie met functionarissen van de scheepswerf Chantiers de l’Atlantique.

Traditiegetrouw gaf kapitein Dimitris Kafetzis de opdracht om de Franse en Amerikaanse vlaggen uit te wisselen, terwijl op de achtergrond het volkslied van elk land speelde.

“Elke levering is uniek, net zoals elk schip uniek is. Hoewel de omstandigheden op dit moment vrij uniek zijn, is het passend dat zo’n innovatief schip als Celebrity Apex een digitaal tijdperk zou afleveren “, zegt Lisa Lutoff Perlo, president en CEO van Celebrity Cruises. “De dag is net zo betekenisvol omdat ik de toewijding en toewijding ken van het scheepszwerfteam, de bemanning aan boord en ons Celebrity-team aan de kust dat dit schip tot leven heeft willen brengen. Celebrity Apex is een prachtig schip en ik ben zo trots haar te verwelkomen in onze familie. ”

“We hadden de eer om het eerste Edge klasse schip, Celebrity Edge, en zo veel prachtige schepen te bouwen gedurende onze samenwerking door de jaren heen. Celebrity Apex is uitzonderlijk en we weten dat ze nog vele jaren goed zal worden ontvangen en genoten ‘, aldus Laurent Castaing, General Manager, Chantiers de l’Atlantique.

“Ik kijk uit naar rustiger water wanneer we gasten kunnen verwelkomen aan boord van de nieuwste toevoeging aan onze prachtige vloot. Ik heb grote verwachtingen van haar eerste vertrek uit Barcelona op 20 mei ‘, voegde Lutoff-Perlo eraan toe.