Rederijen verlengen pauze

Carnival Cruise Line heeft de onderbreking van de Noord-Amerikaanse activiteiten verlengd tot 11 mei 2020, volgens een verklaring waarin de impact van COVID-19 wordt genoemd.

Viking heeft de rivier- en oceaanoperaties opgeschort tot en met 30 juni 2020, volgens een brief van voorzitter Torstein Hagen.

‘Ik weet zeker dat je erkent dat COVID-19 het dagelijks leven ingewikkelder heeft gemaakt’, schreef Hagen. “Op 11 maart waren we de eerste cruisemaatschappij die een tijdelijke opschorting van de vluchten tot en met 30 april 2020 aankondigde.

MSC Cruises heeft besloten om de pauze van haar cruise-operatie verder te verlengen tot 29 mei, volgens een verklaring.

P&O Cruises en Cunard Line verlengen hun pauze in operaties voor alle afvaarten tot en met 15 mei 2020 als gevolg van de aanhoudende impact van COVID-19.

Paul Ludlow, president van P&O Cruises: “Het is duidelijk dat onze oorspronkelijke datum van 11 april om de afvaarten te hervatten, wat een onderbreking van 30 dagen zou zijn geweest in de operaties, gewoon niet haalbaar is in het licht van de aankondigingen van de regering van vorige week.

Vanwege de aanhoudende havensluitingen en reisbeperkingen rond de wereldwijde gezondheidsproblemen, kondigde Holland America Line ook aan dat het de beslissing heeft genomen om de onderbreking van de wereldwijde cruiseactiviteiten met nog eens 30 dagen te verlengen, met afvaarten die gepland zijn om te vertrekken tot 14 mei 2020.

 

 

 

 

One comment