Cruiseschepen dienen als Hotels

Carnival, RCC, NCL, Genting en MSC hebben geen keuze. Alle rederijen moeten in deze omstandigheden alle cruiseacties voorgoed stopzetten. Alle overheden ter wereld zijn het er over eens. Omdat op en cruise schip het Corona verhaal  als en lopend vuur ging, hebben overheden besloten om zich niet meer door de cruiseschepen zwart te laten maken. Alle cruise schepen ter wereld worden nu bijeengeroepen om te dienen als resorts en als Hotels.

MSC heeft al laten weten dat alle schepen van MSC naar Italië gaan en samen het MSC Senior City Center gaan vormen.

Carnival heeft laten weten dat de Carnival schepen worden gediend als rondvaartboten voor in de haven van Miami. De schepen worden bevrijd van de schroeven om de kosten te kunnen dekken. Vervolgens worden de ankers aan elkaar verbonden en gaan de schepen rond de container haven en vaste parade te vormen.

NCL laat de schepen laat de schepen bij Harvest Caye in en stervorm plaatsen om en groot waterpretpark van te maken. De Norwegian Epic zal dienen als landingsbaan voor de vliegtuigen die vanuit Miami de gasten halen of komen brengen.

RCC laat de schepen van de Oasis klasse samen bouwen om en plan wat sinds 2005 bestaat waar te maken. Het Freedomship zal eindelijk werkelijkheid worden. De Oasis,Allure,Harmony,Symphony en strakes de Wonder of the seas zullen de eerste helft vormen van het schip. De opbouw zal worden gevormd door de kleine cruiseschepen van AIDA,Seabourn,Ponant, Windstar,Fred. Olsen en Silversea. De kroon zal de Queen Mary 2 vormen.Freedom Ship | The Freedom Ship. Artist rendering compositio… | Flickr