Norwegian Prima ter water

De nieuwe Norwegian Prima werd onlangs te water gelaten op de Marghera-scheepswerf van Fincantieri in Venetië Het is de eerste van zes in de Prima klasse van nieuwbouw voor de in Miami gevestigde cruisemaatschappij. Het ter water laten van een schip is altijd een belangrijke mijlpaal, maar deze is wel heel bijzonder”, zegt Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line. “Ons achttiende schip, Norwegian Prima, vertegenwoordigt een spannend nieuw hoofdstuk voor ons merk en het eerste schip dat wordt afgeleverd in onze baanbrekende nieuwe Prima klasse. “We hebben nauw samengewerkt met onze partners bij Fincantieri om een ​​werkelijk bijzonder schip te leveren. Hun passie, vaardigheid en vakmanschap hebben een van de meest stijlvolle en innovatieve schepen tot leven gebracht die ooit zijn uitgevaren. Ik ben heel blij dat we nu een stap dichter bij het verwelkomen van onze gasten aan boord zijn in slechts 12 maanden tijd”, besloot Sommer. “De dobber uit Norwegian Prima betekent een hernieuwd vertrouwen in cruises en een nieuw tijdperk voor de scheepsbouw.” zei Luigi Matarazzo, General Manager Merchant Ships Division van Fincantieri. “We zijn verheugd om niet alleen vele maanden van hard werken te vieren, maar ook de ware geest van samenwerking tussen onze merken – een partnerschap dat de weg zal banen voor een baanbrekende klasse schepen in de Prima klasse van NCL.”