Celebrity Beyond eerste staalsnede

Celebrity Cruises heeft vandaag de eerste staalsnede vanhet derde Edge-klasse schip gevierd op de scheepswerf Chantiers de l’Atlantique in Saint-Nazaire, Frankrijk.

“Celebrity Beyond is de perfecte natuurlijke volgende stap in de Edge-serie,” zei Richard D. Fain, voorzitter en CEO van Royal Caribbean Cruises Ltd. “De Edge-serie draait helemaal om innovatie en grenzen verleggen en conventies, en Celebrity Beyond zal ga door met deze erfenis. ”

“Met de lancering van onze Edge-serie heeft Celebrity Cruises het moderne cruisen opnieuw gedefinieerd. Celebrity Edge maakte indruk op de wereld met zijn naar buiten gerichte ontwerp en innovatie; Celebrity Apex neemt de vakantie-ervaring aan boord naar het hoogtepunt; en nu met Celebrity Beyond brengen we opnieuw een nieuw territorium in kaart, “voegde Lisa Lutoff-Perlo, president en CEO, Celebrity Cruises toe. “Hoewel we nog niet veel kunnen zeggen, is Celebrity Beyond drie charmes.”

“Dit is een nieuwe mijlpaal in het lange succesverhaal dat we hebben met RCCL en Celebrity”, aldus Laurent Castaing, algemeen directeur, Chantiers de l’Atlantique. “Celebrity Beyond zal het symbool zijn van deze samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen en onze gemeenschappelijke geest van innovatie.”

Met de tweede klasse Celebrity Apex die in april 2020 in Southampton aankomt, verwacht het merk de levering van Celebrity Beyond in de herfst van 2021.