Cruises Disney Wonder tot juni geannuleerd

Disney Cruise Line heeft alle cruises tot en met 28 april en alle vertrektijden van Disney Wonder tot en met juni geschrapt.

“Bovendien heeft de Canadese regering aangekondigd dat het niet zal toestaan ​​dat een schip met meer dan 500 passagiers op zijn vroegst op 1 juli in een Canadese haven zal aanmeren. Aangezien we geen alternatieve thuishaven hebben kunnen bemachtigen, is het noodzakelijk voor ons om afvaarten die gepland zijn om aan boord te gaan en / of te ontschepen in Vancouver te annuleren, “zei Disney.

Gasten die momenteel zijn geboekt op getroffen afvaarten, krijgen de keuze uit een cruisetegoed dat kan worden gebruikt voor toekomstig zeilen binnen 15 maanden na hun oorspronkelijke vaardatum of een volledige terugbetaling. Deze gasten en reisbureaus ontvangen een e-mail van Disney met de details en de volgende stappen.

Disney zei dat het geen wijzigingen heeft aangebracht in zijn Europese routes, die niet gepland zijn tot half mei.

“We blijven de wereldwijde ontwikkelingen volgen en volgen de richtlijnen van de volksgezondheidsautoriteiten en ambtenaren in onze aanloophavens. We zullen de gasten op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen in de reisroute”, aldus Disney. “Gasten die momenteel geboekt hebben op onze Europese afvaarten tot en met ons vertrek op 25 juli, kunnen hun reservering wijzigen tot de dag voor inscheping en een cruisetegoed van 100% ontvangen om te gebruiken voor toekomstig zeilen binnen 15 maanden na hun oorspronkelijke zeildatum. Het tegoed is niet -terugbetaalbare en standaard geldende tarieven zijn van toepassing Gasten die momenteel geboekt hebben op onze Europese afvaarten van 13 juli, 18 juli en 25 juli 2020, kunnen hun laatste betaling uitstellen tot 30 dagen voorafgaand aan hun vertrek. Gasten die hun reservering hebben geboekt via een reisbureau moeten rechtstreeks contact met hen opnemen.