Wonder of the seas niet naar China in 2022

Royal Caribbean International heeft aangekondigd dat het Wonder of the Seas haar debuut zal maken in de VS en Europa in plaats van in China.

Het nieuwe schip van de Oasis-klasse zal op 4 maart 2022 vanuit Fort Lauderdale naar het Caribisch gebied varen, voordat het zijn weg vindt naar Barcelona en Rome voor een Europees zomerseizoen.

Plannen naar aanleiding van een debuutzomer in Europa werden niet bekendgemaakt. Het schip was oorspronkelijk bedoeld om het hele jaar door in China en Azië te varen.

“Het momentum dat van start gaat bij boekingen en onze terugkerende schepen in de VS en Europa is aanzienlijk. Nu de helft van onze vloot weer vaart, worden we bemoedigd door wat we zien. Deze regio’s zijn in de positie om een ​​gloednieuw, innovatief schip als Wonder of the Seas te verwelkomen”, zegt Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. “Wonder zal helder schijnen als ’s werelds nieuwste wonder in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee. En wat ons te wachten staat, is de ultieme vakantie-ervaring die het allerbeste van Royal Caribbean in de verf zet, bekende favorieten opnieuw uitvindt en nieuwe avonturen introduceert waar elke gast, ongeacht zijn leeftijd, van kan genieten.”

Volgens Royal Caribbean heeft het schip veel nieuwe functies in de acht verschillende buurten van Wonder, een primeur in de Oasis klasse, met geheel nieuwe functies zoals de Suite Neighborhood, een vrijdragende zwembadbar genaamd The Vue en Wonder Playscape – een interactief, open -air kinderspeelplaats met ontzagwekkende uitzichten. Met terugkerende favorieten ook aan dek, zoals The Ultimate Abyss, de hoogste glijbaan op zee; Central Park, de buurt vol echte planten van begin tot eind; en de levendige Caribisch geïnspireerde pooldeck-ervaring, nodigt het innovatieve, nieuwe schip avonturiers van alle leeftijden uit om opnieuw te bedenken, te verkennen en opnieuw herinneringen op te doen.