MSC Seashore word gedoopt op Ocean Cay

MSC Cruises heeft bekend gemaakt dat haar nieuwste vlaggenschip, de MSC Seashore, op 18 november officieel zal worden gedoopt in Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s, waarmee dit de eerste doopceremonie is voor een cruiseschip op een privé-eiland.

Volgens een persbericht zal het evenement worden bijgewoond door reisadviseurs en media, evenals andere belangrijke belanghebbenden van het bedrijf. Bij vertrek uit Miami op 17 november kunnen genodigden een eerste blik werpen op het nieuwe schip voordat ze op 20 november aan haar inaugurele cruise van zeven nachten en het Amerikaanse seizoen begint. verschillende bars en restaurants.

Zoals bij elk nieuw MSC Cruises-schip, zal Hollywood-royalty Sophia Loren de rol van doopmoeder op zich nemen terwijl ze haar 16e MSC Cruises-schip officieel noemt. De festiviteiten zullen zowel aan boord als op het eiland plaatsvinden, aangezien het schip de hele nacht aangemeerd zal blijven, met een galadiner, live entertainment en meer. De doopceremonie van de MSC Seashore betekent de formele inhuldiging van Ocean Cay MSC Marine Reserve, dat eind 2019 werd geopend en kort daarna werd gesloten vanwege de pandemie. MSC zei dat het eiland sindsdien verder heeft gewerkt en aanzienlijke verbeteringen heeft ondergaan en dit is “een kans voor MSC Cruises om het eiland bij deze gelegenheid aan de genodigden te laten zien.” De MSC Seashore wordt het derde MSC Cruises-schip dat in de VS is gevestigd en het bedrijf biedt een reeks cruises van verschillende lengtes aan, van minicruises, reguliere afvaarten van zeven nachten tot langere cruises van acht nachten en 11 nachten. Nieuw voor dit seizoen is Port Canaveral, waar de MSC Divina in september van start ging. Deze nieuwe thuishaven is handig en gemakkelijk bereikbaar en ligt dicht bij populaire attracties en grote steden zoals Orlando, Tampa en Zuid-Florida voor diegenen die het meeste uit hun vakantie willen halen, voor of na de cruise, aldus MSC. Wanneer de MSC Seashore arriveert, zal de MSC Meraviglia voor de rest van het seizoen naar Port Canaveral verhuizen en de MSC Divina naar PortMiami. De MSC Seashore blijft voor de zomer van 2022 in Miami en biedt cruises aan met de MSC Divina vanuit Port Canaveral.