Mein Schiff Herz naar Marella

Marella Cruises heeft aangekondigd dat het een vijfde schip zal verwelkomen in haar vloot van all-inclusive cruiseschepen.

De Mein Schiff Herz voer eerst als Mein Schiff 2 tot dat het schip werd afgelost door de huidige Mein Schiff 2. Omdat de wachtrijen bij de bouwwerf lang was en tot 2023 geen nieuwbouw schip zou komen, had TUI Cruises besloten om de oude Mein Schiff 2 nog in de vloot te houden.

Daarvoor heeft ze als Celebrity Mercury van 1997 tot 2011 voor Celebrity cruises gevaren.

Ze werd op de Meyer Werf gebouwd

De Marella Voyager – momenteel bekend als de Mein Schiff Herz voor TUI Cruises – zal in juni 2023 voor het eerst onder Marella varen. Volgens een persbericht zal het nieuwe schip naar bestemmingen als Barcelona en Zuid-Frankrijk varen

Bekende Marella-spots aan boord zijn onder meer Surf and Turf, Nonna’s en Snack Shack, maar cruisers kunnen ook een gloednieuw Mexicaans eetcafé en een ‘Secret Speakeasy-bar’ verwachten, aldus de cruiserederij. Gasten kunnen bestemmingen aan de wal verkennen met hulp van het deskundige team van Marella aan boord en aan land. De Marella Voyager zal gezinsvriendelijk zijn en entertainmentfuncties bevatten, zoals kinderclubs en een zwembad aan boord. Een fitnessruimte aan boord, Broadway Show Lounge, evenals 10 all-inclusive bars en 10 restaurants vormen een aanvulling op het aanbod van het schip. “Na een uitdagend jaar voor de industrie, kunnen we niet blijer zijn om eindelijk aan te kondigen dat we Marella Voyager, het vijfde schip in onze vloot, in het voorjaar van 2023 zullen verwelkomen, met haar eerste afvaart in juni. Dit schip bouwt voort op onze reeds populaire vloot en biedt trouwe klanten en nieuwe klanten meer keuze. We weten wat onze klanten leuk vinden en daarom willen we ervoor zorgen dat we een aantal Marella Cruises-favorieten behouden, maar ook een andere smaak aan de Marella Voyager toevoegen”, aldus de Managing Director of Cruise voor TUI UK & I, Chris Hackney.